"E un tip inteligent, care stie box. Stilul sau seamana putin cu al meu. Am inaintea mea cel mai bun adversar", a declarat Lucian Bute in legatura cu Brian Magee, viitorul sau partener de intrecere. Disputa dintre "Mister KO" si irlandez va avea loc la Bell Centre, din Montreal, in data de 19 martie.

Lucian Bute Foto: Hotnews

"Este un tip inteligent, care stie box. Are multa experienta, loveste cu ambele brate, apreciaza bine distanta si pune presiune. Stilul sau seamana putin cu al meu. Uneori se deplaseaza, alteori este agresiv. Este foarte periculos ca pugilist. Am inaintea mea cel mai bun adversar. Brian Magee are încredere în el. A declarat de mai multe ori ca vine la Montreal pentru a face totul ca sa câstige centura de campion mondial", a declarat Lucian Bute, citat de Mediafax.

Bute se pregateste in Florida alaturi de un nou preparator fizic, Alain Delorme. Campionul roman vrea sa-si apere cu succes pentru a saptea oara centura de campion mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

Brian Magee are 35 de ani si un total de 38 de partide disputate in cariera, irlandezul reusind sa se impuna in 34 (dintre care 24 prin KO). Pugilistul a inregistrat doar trei infrangeri si o remiza.

Lucian Bute se poate lauda cu 27 de victorii din tot atatea dispute, romanul bifand 22 de succese prin KO. Magee va fi al treilea adversar de pe Batranul Contient pentru "Mister KO", romanul duelandu-se de-a lungul timpului cu rusul Serghei Tatevosian si danezul Lolenga Mock.