In preajma Craciunului, telespectatorii Eurosport se vor putea bucura de cel mai bun divertisment prin intermediul unei emisiuni magazin cu totul noua, “Eurosport Top Ten”, in care celebrul model suedez si personalitate a televiziunii Victoria Silverstedt va prezenta cele mai spectaculoase cazaturi, cele mai incredibile performante, cele mai caraghioase, dar si cele mai bizare momente ale anului.

Eurosport Top TenFoto: Eurosport

Victoria Silvstedt revine cu un nou show “Eurosport Top Ten” vazut de Victoria – un magazin special, plin de umor!

Pe 20 decembrie, telespectatorii Eurosport se pot bucura de cel mai bun divertisment prin intermediul unui magazin cu totul nou “Eurosport Top Ten” vazut de Victoria. Acest show de 50 de minute este o compilatie a celor mai importante zece clipuri sportive, impartite in diverse categorii: Top Ten Cele mai Traznite, Top 10 Cazaturi, Top Ten Knockout-uri si Top 10 Supereroi. Fiecare magazin va avea ca invitat o vedeta, un sportiv sau o personalitate care va impartasi telespectatorilor Eurosport clipurile lor deosebite.

Urmariti canalul Eurosport pe 20 decembrie pentru a descoperi Top 10 cele mai spectaculoase cazaturi, cele mai incredibile performante, cele mai caraghioase, dar si cele mai bizare momente ale anului prezentate de celebrul model suedez si personalitate a televiziunii Victoria Silverstedt! Mai mult decat atat, telespectatorii vor regasi cele mai importante momente “Eurosport’s Top Ten” pe website.

Un nou show care completeaza pachetul de divertisment al canalului Eurosport si care face parte din oferta de sarbatori a sfarsitului de an.

Milioane de clipuri sunt astazi disponibile la televizor sau online, astfel ca Eurosport a dorit sa ofere fanilor o selectie a celor mai importante – vazute de Victoria. Natura continutului video il face foarte compatibil cu internetul, cele mai bune clipuri vor fi disponibile pe internet, iar fanii vor putea sa le impartaseasca prietenilor lor.