Tyson Gay a reusit sa-l invinga pe Usain Bolt (recordmanul mondial) in cursa de 100 de metri contand pentru Diamond League (se desfasoara la Stockholm). Americanul a oprit cronometrul la 9.84, in timp ce marele sau rival a bifat o performanta de doar 9.97. Cu toate ca a condus in prima parte a cursei, jamaicanul a avut un final mult sub asteptari.

Gay il invinge pe BoltFoto: Reuters

Gay a demonstrat ca Usain nu este invincibil, sportivul din Jamaica pierzand surprinzator cursa disputata pe Stadionul Olimpic din Stockholm.

"Poti sa fii batut, mai ales daca prinzi o zi mai slaba cum a fost astazi. Am nevoie sa imi imbunatatesc performantele, am avut un start foarte bun, dar partea de final a lasat mult de dorit. Practic, nu am mai avut forta pe ultimii metri. Nu am ce sa mai comentez, Tyson a fost mai bun ca mine"- Usain Bolt dupa infrangerea din Suedia.

"M-am simtit bine astazi, iar asta s-a vazut in rezultatul final. Astept cu mare interes ziua in care atat eu, Usain si Asafa (nr.Powell) sa fim toti la potential 100%. Sa vedeti atunci cursa" - Tyson Gay.

Vezi aici cursa de 100 de metri de la Stockholm: