Flavius Koczi a adus Romaniei singura medalie la Campionatele Europene de Gimnastica Artistica de la Birmingham (Marea Britanie), la seniori. In lipsa campionului mondial Marian Dragulescu, gimnastii romani nu au reusit sa impresioneze, obtinand doar o medalie de bronz la sarituri, dupa ce sambata Romania a ratat pentru prima data in ultimii zece ani podiumul la echipe.

Nota celor doua sarituri ale lui Koczi a fost de 15,925, ceea ce i-a adus romanului medalia de bronz, intr-o proba castigata de finlandezul Tomi Tuuha (15,975).

In finala de la cal cu manere, Flavius Koczi a ratat podiumul, clasandu-se pe locul al patrulea, fiind notat cu 14,875 puncte. Campion european la aceasta proba a devenit Daniel Keatings (Marea Britanie), cu 15,600.

Romania a fost reprezentata in finala de la sol de catre Koczi si Adrian Bucur, romanii incheiand concursul pe locurile sase (14,950 puncte), respectiv opt (14,700 puncte). Germanul Mathias Fahrig a avut cea mai buna evolutie la sol, devenind campion european cu 15,650 puncte.