Lucian Bute a trecut, la Montreal, proba cantarului oficial inaintea meciului cu Edison Miranda, boxerul roman cantarind 75.8 kilograme. Columbianul a fost mai usor decat romanul - 75.7 kilograme, dar ambii sportivi s-au incadrat in limitele categoriei (76.2 kilograme). Partida in care Bute incearca sa-si apere pentru a cincea oara titlul mondial la categoria supermijlocie (versiunea IBF) va fi in direct, duminica dimineata, pe Dolce Info si Live Text pe HotNews.ro de la ora 5.00.

La cantarul oficial, Bute a avut 75.8 kilograme, in timp ce Edison Miranda a cantarit 75.7 kilograme. Columbianul a avut un comportament menit sa-l intimideze pe roman (l-a fixat mult timp cu privirea), dar campionul Bute a avut o atitudine calma, dupa cum informeaza presa canadiana.

"Nu am emotii, am facut tot ce trebuia sa fac pentru acest meci. Miranda loveste puternic, dar viteza si abilitatile mele vor fi avantajele mele in lupta pentru a ramane campion mondial. Sunt nerabdator sa boxez, centura va ramane la Montreal" - Lucian Bute.

"Sunt foarte relaxat si bine pregatit de asemenea. As putea spune ca sunt cu 35% mai bun decat inainte. Nu sunt tipul de pugilist pe care Bute l-a facut KO pana acum, sunt un adevarat luptator. Voi intra in ring hotarat sa iau titlul" - Edison Miranda.

Partida dintre Bute si Miranda va avea loc in noaptea de sambata spre duminica, la ora 5.00 (ora Bucurestiului) in Centre Bell din Montreal. Disputa va fi in direct pe Dolce Info si Live Text pe HotNews.ro.