Lucian Bute a revenit in tara, in cursul zilei de luni, campionul roman declarand ca victoria contra lui Librado Andrade a fost cel mai frumos cadou pe care si-l putea oferi de Craciun."Mister KO" are ganduri mari pentru urmatoarea perioada, Bute gandindu-se "la o lupta pentru unificarea centurilor".

"Victoria cu Andrade a fost cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l primesc de Craciun. A fost foarte bun stagiul de pregatire din Florida, am avut adversari foarte buni, soarele de acolo mi-a facut bine, iar asta s-a vazut in timpul partidei. Acum, sunt deschis pentru un meci foarte mare, am ajuns la nivelul la care sa imi doresc asa ceva. Poate fi o lupta pentru unificarea centurilor, dar si una normala prin care sa imi apar titlul", a precizat Lucian Bute pe Aeroportul Henri Coanda, la revenirea in tara.

Campionul mondial IBF, categoria supermijlocie, a declarat ca va petrece Craciunul impreuna cu familia sa, la Pechea, in judetul Galati, in timp ce Revelionul il va gasi la munte, alaturi de prieteni.

"Voi incerca sa stau cu familia de Craciun, am doua surori care se intorc din Italia si pe care nu le-am mai vazut de ceva vreme. Inainte de Craciun, voi merge la Busteni, iar Revelionul il voi petrece la munte, cu mai multi prieteni", a conchis Bute.

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial IBF, categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a patra pe Librado Andrade. Romanul a dominat categoric disputa de la Colisee Pepsi din Quebec (s-a disputat pe 29 noiembrie), spulberand astfel orice urma de indoiala in legatura cu partida castigata la puncte pe 24 octombrie 2008.