Jurnalistii din Canada se intrec in laude la adresa campionului roman, Lucian Bute fiind considerat eroul adoptiv al tarii. "A raspuns tuturor criticilor in stil de mare campion", este opinia generala a gazetarilor de peste ocean. "Bute merita sa faca parte din Super Six", a completat AFP.

Citeste si "Mister KO" l-a spulberat pe Andrade in runda 4 / Va multumesc ca v-ati trezit special pentru mine!

"Bute a raspuns tuturor criticilor printr-o victorie in stil mare impotriva lui Andrade. Romanul a fost de neoprit si a impresionat inca de la primul gong. Purtat din spate de o asistenta entuziasta, campionul si-a pastrat centura gratie unui upercut care l-a ingenuncheat pe mexican in runda a patra. Andrade a fost incapabil sa mai raspunda, iar Lucian a aratat ca prima disputa dintre cei doi poate fi considerata doar un accident" - CBC.ca.

"Bute este eroul adoptat de Canada. Romanul a impresionat in revansa contra lui Andrade, campionul pastrandu-si centura spre entuziasmul general a peste 16.000 de oameni. Dupa cum a evoluat, Lucian a dat senzatia ca a luptat doar cu gandul la KO. , a recunoscut galateanul. Librado a incercat fara succes sa devina primul campion mondial la categoria supermijlocie pe care l-a dat Mexicul. Dupa o seara magica, Bute a demonstrat ca merita sa faca parte din "Super Six", o gala dedicata marilor campioni", se precizeaza pe AFP.

"Nu doar Andrade a fost la picioarele lui Bute in aceasta seara, ci intreaga asistenta din Colisee Pepsi. Lucian a cucerit America dupa o noapte pe care mexicanul nu o va uita usor. Romanul a dat o adevarata lectie de box, dovedind ca merita sa pastreze centura de campion" - TSN, Quebec.

Lucian Bute si-a pastrat centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins prin KO, in repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade.