Primii luptatori romani prezenti la gala de K1 Final 16 Elimination de la Seul au fost eliminati. Catalin Morosanu a fost descalificat dupa prima runda deoarece l-a lovit pe adversarul sau dupa gongul final, iar Daniel Ghita a pierdut in trei runde in fata triplului campion Semmy Schilt.

Partida dintre Catalin Morosanu si japonezo-coreeanul Taiei Kin a inaugurat gala Final 16 Elimination de la Seul. Romanul a dominat prima runda, dar s-a oprit in mometul in care a auzit gongul ce anunta inca 10 secunde din runda, crezand ca e cel final. Adversarul l-a

anuntat ca nu s-a terminat partida si l-a lovit. Morosanu s-a napustit asupra lui Kin, dar loviturile care l-au trimis la podea pe adversar au venit dupa gongul final. "Moartea din Carpati" a fost descalificat si a ratat, astfel, sansa de a fi intr-un meci de rezerva la Yokohama.

Daniel Ghita l-a avut drept adversar pe olandezul Semmy Schilt, campion de trei ori (2005, 2006, 2007) in marea finala. Luptatorul roman a fost trimis de doua ori la podea, dar s-a ridicat de fiecare data. Dupa a treia runda, Schilt a fost declarat invingator.