Usain Bolt a doborat record dupa record, iar pentru a imortaliza momentele fantastice de la Campionatele Mondiale de Atletism de la Berlin, nemtii s-au gandit sa-i ofere jamaicanului un cadou "cu greutate". Imaginea lui Bolt din momentul in care a inregistrat un nou record mondial la 100 metri plat a fost desenata pe o bucata din Zidul Berlinului.

Germania aniverseaza in acest an 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului, ce despartea Germania de Vest de cea de Est. Pentru ca a doborat si el o bariera ce parea de neclintit, Usain Bolt va primi o bucata din Zidul Berlinului, pe care va fi desenata in graffiti imaginea sa.

Duminica, in ultima zi a CM, primarul Berlinului, Wolfgang Wowereit ii va "inmana" cadoul ce are 3,60 metri in lungime, 1,20 metri in latime si cantareste 2,7 tone. Artistul german Abraham a desenat in graffiti un moment istoric in sportul mondial: recordul lui Bolt la 100 metri plat, de 9.58 secunde.

Usain Bolt si-a doborat, la CM de Atletism de la Berlin recordurile de la 100 si 200 metri plat, la o diferenta de 0.11 secunde, iar sambata va incerca sa rescrie istoria si in proba de 4x100 (Europsort, 21:50).