CM atletism, Berlin

Jamaica, invinsa de Italia, s-a calificat in finala de stafeta 4x100m/ Echipa americana, descalificata!

de A.S.     HotNews.ro
Vineri, 21 august 2009, 23:02 Sport | Alte sporturi

Bolt, victorie la Daegu
Foto: AGERPRES
Echipa de sprint a Jamaicai (campioana olimpica si detinatoarea recordului mondial) a reusit calificarea in finala la 4x100 de metri, desi a avut parte de un adversar neasteptat de puternic in semifinale: Italia a reusit sa castige seria!

Jamaica nu l-a folosit pe fenomenul Usain Bolt (odihnit dupa senzationala performanta de joi seara, cand a batut recordul la 200m). Dar "fulgerul" va alerga in finala (sambata seara), acolo unde incearca o noua medalie de aur si un nou record mondial, dupa "reteta Beijing" - in 2008, la Jocurile de Vara, Usain Bolt a cucerit trei titluri olimpice, cu tot atatea recorduri mondiale.

Principalul adversar al stafetei jamaicane va fi echipa Statelor Unite: la Beijing, SUA nu a putut sa lupte pentru medalii, din cauza unei erori la transmiterea stafetei, in semifinale.

UPDATE: Echipa SUA a fost descalificata, in urma unei contestatii depuse de Marea Britanie, in urma careia arbitrii au descoperit ca la un schimb de stafeta atletii americani au alergat in afara culoarului! Americanii au depus apel la aceasta decizie, apel care se judeca vineri noapte - sambata, este programata finala.

Timpii obtinuti in serii:
SUA 37,97 s
Marea Britanie 38.11
Trinidad Tobago 38.47
Italia 38.52
Japonia 38.53
Franta 38.59
Jamaica 38.60
Canada 38.60


Citeste mai multe despre   






















688 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    . (Sâmbătă, 22 august 2009, 0:23)

    sep [utilizator]

    Se pare ca SUA a fost descalificata, in urma unei sesizari venite din partea Marii Britanii. Au facut apel insa inca nu se stie rezultatul
    • 0 (0 voturi)    
      tx (Sâmbătă, 22 august 2009, 0:48)

      autor [anonim] i-a raspuns lui sep

      multumim pentru atentionare!
      • 0 (0 voturi)    
        . (Sâmbătă, 22 august 2009, 13:56)

        sep [utilizator] i-a raspuns lui autor

        de fapt schimbul stafetei a fost terminat in afara zonei marcate. se pare ca apelul a fost respins, asa ca SUA ramane descalificata :-)


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version