Librado Andrade a inceput deja razboiul psihologic cu Lucian Bute, mexicanul precizand ca ii va lua centura de campion mondial al categoriei IBF la supermijlocie lui Bute. "Il voi face KO pe roman", a declarat Librado, citat fiind de boxingscene.com. Intalnirea dintre cei doi pugilisti va avea loc pe 28 noiembrie, intr-o gala care se va desfasura la Montreal.

"Sunt fericit pentru ca de data asta se va face dreptate si rezultatul va fi acelasi, il voi face KO pe Bute. Nu va fi un alt deznodamant posibil, singura problema care se pune in aceasta revansa este daca voi reusi KO-ul in primele reprize, asa cum am reusit la finalul primei lupte. Voi pune multa presiune pe el si pana la urma va cadea", a declarat Andrade, challenger oficial al lui Bute.

Andrade si Bute s-au mai intalnit pe 24 octombrie 2008, la Montreal, atunci Lucian invingandu-l la puncte pe mexican. Partida nu a fost insa lipsita de incidente, Librado acuzandu-l pe centralul disputei ca a numarat prea incet momentul in care romanul a fost trimis la podea in ultimele secunde ale luptei pentru centura.

Lucian Bute are in palmares 23 de victorii, dintre care 19 prin KO, in timp ce Librado Andrade are 28 de victorii si doua infrangeri.