Pana unde pot ajunge unii oameni pentru a avea cat mai multi bani? Pana la a fabrica cazuri de copii bolnavi de cancer. Melissa Ann Rice a inventat un tanar de 15 ani bolnav de cancer pentru a obtine bani de la fundatia lui Lance Armstrong. Ciclistul a fost miscat de situatia tanarului, i-a trimis cadouri si i-a promovat cazul pe internet pentru ca oamenii sa-l ajute. Politia a descoperit inselaciunea, iar femeia in varsta de 24 de ani s-a sinucis, joi, inaintea arestarii sale, informeaza AP.

Johnatan Jay White, un tanar de 15 ani din Idaho a fost prezentat pe internet ca suferind de cancer cerebral. Lance Armstrong a fost impresionat de drama tanarului si l-a ajutat prin fundatia sa, Livestrong. Presupusul bolnav a scris pe blogul sau ca va suferi o operatie riscanta, iar ciclistul american i-a oferit tot sprijinul sau: "Te sprijinim cu totii! Sunt multe persoane care se gandesc la tine!".

Dupa un an in care Melissa Ann Rice s-a dat drept un copil bolnav de cancer, politistii au descoperit-o si au acuzat-o de furt si inselaciune, dar in momentul in care s-au dus sa o aresteze au descoperit ca aceasta si-a luat viata, informeaza publicatia spaniola Marca.

Lance Armstrong a convins si alte personalitati sa il ajute pe White, iar mii de persoane din intreaga lume au donat bani pentru insanatatosirea lui.