Politia din Brazilia a precizat, in urma autopsiei care i-a fost facuta lui Arturo Gatti, ca pe langa variantele de crima cu premeditare si de crima din imprudenta a mai aparut si varianta sinuciderii, informeaza Associated Press. Fostul boxer a fost gasit strangulat (intr-o camera de hotel) cu cordonul unei genti in data de 11 iulie, pe cand se afla in a doua luna de miere cu sotia sa.

Oamenii legii au arestat-o pe sotia fostului pugilist, acesta fiind acuzata ca l-ar fi omorat pe Gatti. Rezultatele autopsiei dau insa putin peste cap ancheta, existand acum posibilitatea ca Arturo sa se fi sinucis.

"Este o fiinta fragila, tanara si fara mari puteri. Cum ar fi putut sa-l omoare pe un fost campion mondial de box? Exista probabilitatea destul de mare ca Arturo sa se fi sinucis", a declarat Flavia, sora Amandei Rodrigues, sotia lui Gatti.

Milena Saraiva, purtatoarea de cuvant a politiei, a precizat ca varianta cea mai plauzibila ar fi aceea ca Amanda l-a imbatat pe Arturo pentru a putea avea control asupra sa, acesta devenind o tinta usoara. Este insa luata serios in calcul si varianta sinuciderii, mai ales dupa rezultatele autopsiei.

"Sunt nevinovata si asta se va dovedi in urmatoarele zile. Junior (nr. copilul cuplului), mama se va intoarce curand acasa", a declarat Amanda Rodrigues.

Cei care isi vor dori sa-si ia la revedere de la fostul pugilist o vor putea face, duminica, la Maison Funeraire Magnus Poirier, din Montreal. Inmormantarea lui Arturo Gatti va avea loc, luni, la Notre Dame De La Defense.