Festivitatea de premiere de la finalul etapei cu numarul 14 din Tour de France a fost intrerupta pentru cateva momente de un intrus. Echipat corespunzator pentru Marea Bucla, barbatul s-a urcat pe treapta intai a podiumului si a salutat publicul ca si cand ar fi castigat cursa de sambata. Acesta intamplare vine dupa ce doi rutieri au fost impuscati, iar o femeie a fost omorata de o motocicleta in timp ce traversa strada.

Gloria a tinut doar cateva secunde pentru respectiva persoana, pentru ca unul dintre oficialii cursei si-a dat seama de situatie si l-a impins pe barbat de pe podium. In urmatoarele clipe, Serguei Ivanov, castigatorul rundei, a urcat, meritat de altfel, pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Editia 2009 a Turului Frantei a consemnat deja in ultimele zile mai multe evenimente nedorite - rutierii Oscar Freire (Rabobank) si Julian Dean (Garmin) au fost impuscati cu o arma cu aer comprimat, in timp ce o femeie a decedat dupa ce a fost lovita de o motocicleta din garda republicana in timp ce traversa strada.

Vezi aici momentul in care intrusul este dat jos de pe podium: