Lucian Bute a acceptat sa-si apere titlul mondial IBF la categoria supermijlocie in fata danezului Mads Larsen, anunta site-ul Boxingscene.com. Data si locul unde se va desfasura meciul nu au fost inca stabilite si acest lucru s-a intamplat din cauza luptatorului danez care vrea mai multi bani de pe urma meciului cu Bute.

Directorul Sauerland Event, Chris Meyer, a declarat ca Lucian Bute a acceptat sa boxeze cu Larsen, insa danezul insista sa primeasca mai multi bani.

"Meyer, spune ca timpul pentru intelegere aproape a expirat. Unul dintre aspectele care ar face necesara grabirea discutiilor ar putea fi faptul ca la 6 ianuarie va avea loc licitatia pentru un meci eliminatoriu intre Librado Andrade si un alt pugilist al Sauerland, ucraineanul Vitali Tsipko, tot la versiunea IBF.

Daca Larsen nu va accepta conditiile pentru o infruntare cu Bute, ar fi dificil sa-l vedem pe Tsipko procedand la fel, pentru ca astfel va evita un meci eliminatoriu periculos si va putea lupta direct pentru titlul mondial", noteaza Boxingscene.com.