Adunarea generala a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a hotarat ca Octavian Morariu sa isi continue mandatul de presedinte al COSR. Neavand niciun contracandidat, nu a fost nicio surpriza. Morariu doreste sa-si continue proiectele incepute in mandatul anterior si intarirea federatiilor sportive nationale.

Intrebat care sunt proiectele majore ale noului mandat, presedintele a mentionat: "In primul rand, reforma in sport care trebuie sa conduca la asezarea unor federatii sportive nationale puternice, cu finantare clara si statornica, beneficiind de o stiinta a sportului reactualizata si competitiva, de o infrastructura de antrenament si de competitie de foarte bun nivel, niste federatii capabile sa-si duca la indeplinire strategiile si obiectivele de dezvoltare si de performanta", a declarat pentru Agerpress, citat de site-ul oficial al Comitetului.

In functia de vicepresedinti au fost realesi Ana Pascu, Nicu Vlad si Marcel Popescu. Membrii Comitetului Executiv au fost si ei realesi in functie, in afara de Elisabeta Lipa, inlocuita de Georgeta Andrunache. Ceilalti membri ai Comitetului sunt: Constantin Alexandrescu, George Boroi, Paul Ciobanelu, Ioan Dospinescu, Elena Francu, Puiu Gaspar, Cristian Gatu, Liviu Luca, Adrian Mladin, Ivan Patzaichin, Adrian Stoica si Gabriela Szabo.