Mihai Covaliu a devenit antrenorul fostilor colegi de la lotul national de sabie

de Lucretia Andriev     HotNews.ro
Joi, 20 noiembrie 2008, 11:58 Sport | Alte sporturi

Mihai Covaliu, antrenorul lotului national de sabie
Foto: AGERPRES
Dupa ce s-a retras din activitate, Mihai Covaliu a devenit noul antrenor al lotului national masculin de sabie. "Scrima mi-a oferit multe satisfactii. Cred ca e timpul sa dau si eu ceva înapoi", a declarat sportivul roman.

"Din punctul meu de vedere nu s-a schimbat mare lucru. Cei de la lot imi zic tot Cova. Nu voi impune deocamdata reguli noi, vom merge la fel ca pana acum. Pe viitor voi schimba probabil anumite lucruri, care sa fie general valabile si sa ne ajute sa facem performanta", a mentionat Covaliu pentru Prosport.

Palmares Mihai Covaliu:

2000 - aur la Olimpiada de la Sydney;
2001 - bronz la CE de la Koblenz; bronz cu echipa la CM;
2002 - bronz la CE de la Moscova; bronz la CM de la Lisabona;
2003 - argint la CM de la Havana;
2005 - aur la CM de la Leipzig;
2006 - aur cu echipa de sabie a României la CE;
2007 - bronz la CE de la Ghent; aur, argint şi două medalii de bronz în finalele de Cupa Mondială la sabie;
2008 - bronz la CE de la Kiev; bronz la Olimpiada de la Beijin

Anul acesta, presedintele Traian Basescu l-a decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a III-a cu doua barete.
























344 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version