Pe 18 septembrie va implini 37 de ani, iar cuvantul care-l defineste cel mai bine este provocare. Ultima provocare din viata americanului Lance Armstrong este aceea de a reveni in ciclism si de a castiga, dupa o pauza de patru ani, Turul Ciclist al Frantei, competitia regina din lumea pedalelor, informeaza Gazzetta dello Sport.

Ultima victorie a texanului se leaga de anul 2005, atunci cand Lance a bifat cea de-a saptea victorie consecutiva din Marea Bucla, un record absolut. S-a razgandit, mai vrea un succes la o varsta la care multi privesc La Tour de France la televizor sau din masinile de organizare.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Lance va concura pentru echipa Astana in mai multe competitii, totul culminand cu participarea in Turul Frantei. (Va participa la Turul Californiei, cursa Paris-Nisa, Turul Georgiei, Dauphine Libere si Turul Frantei).

Echipa Astana a infirmat deocamdata zvonul conform caruia Lance va pedala pentru ei, urmand ca perioada urmatoare sa fie decisiva pentru o eventuala revenire a lui Armstrong in sa.