Adrian Diaconu a avut de suferit cu Chris Henry in ultimele trei runde, cand americanul parea ca are o pregatire fizica superioara. Daca pana in runda a noua romanul a controlat jocul, Henry s-a pravalit peste Diaconu in ultimele 9 minute. Romanul s-a agatat cu disperare de mainile si de picioarele adversarului sau, totul pentru o victorie care ii asigura pana la meciul cu Chad Dawson titlu de campion interim WBC!

Henry a recunoscut cu sportivitate la final ca Diaconu a fost mult mai bun si ca nu crede ca Dawson ar fi vrut sa intre in ring sambata seara cu vreunul din cei doi pugilisti.

"Stiu ca eram in urma la puncte si am tras tare in ultimele trei runde. Am fortat, l-am pus in dificultate pe Adrian, parea obosit dar asta a fost. Atmosfera a fost senzationala. Adrian merita sa fie campion, a fost foarte puternic. Nu cred ca Dawson e mai bun decat mine si nu cred ca ar fi vrut sa intre in ring cu vreunul dintre noi doi. A contat mult ca s-a jucat in tara lui Adrian, iar lumea a avut ocazia sa ii vada pe cei doi 'Mike Tyson'. Sunt un pugilist care inca invata si am invatat multe din aceasta lupta", a spus americanul.

Diaconu a afirmat si el la conferinta de presa ca atmosfera din sala a fost incredibila si Chris Henry a fost cel mai redutabil adversar pe care l-a intalnit in cariera. "A fost cel mai greu meci al meu. Stiu ca l-am avut in mana de doua ori, dar a fost foarte rezistent. Totusi, lui i-a lipsit experienta, iar eu am fost mai inteligent. Publicul a fost incendiar si fiecare spectator a contribuit la victoria mea. Vreau sa joc cu Dawson", a spus romanul.

CLIK PE POZA PENTRU A VEDEA O GALERIE FOTO CU ROMANUL ADRIAN DIACONU!