Irlandezul Conor McGregor nu a exclus, dupa infrangerea suferita in fata americanului Floyd Mayweather, sa continue o cariera in box, in paralel cu cea care l-a consacrat in artele martiale mixte (MMA), informeaza AFP, potrivit Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am apreciat foarte mult aceasta experienta...A fost un meci frumos, am invatat multe, dar nu stiu inca ce imi rezerva viitorul, in UFC (organizatorul meciurilor din MMA) sau in box", a declarat McGregor la conferinta de presa.

"A fost o onoare pentru mine sa ma aflu in ring cu Floyd", a adaugat McGregor, impresionat de inteligenta si reactiile adversarului sau.

"Imi scot palaria in fata lui, este un mare campion", a insistat irlandezul, care inainte de meci l-a insultat cu fiecare ocazie pe Mayweather.

"Am fost surprins de lipsa de respect a multora fata de capacitatile mele, dar nu pot sa spun acelasi lucru si in cazul lui Floyd si a echipei sale. M-a ranit atitudinea unora, dar am demonstrat sambata seara ca sunt si boxer, un razboinic", a adaugat el.

Patronul UFC, Dana White, a afirmat la randul sau ca spera ca McGregor sa se concentreze pe meciurile MMA.

"As prefera ca el sa nu mai boxeze din nou, pentru ca este un luptator MMA. El trebuia sa-si poata utiliza toate armele in aceasta seara, dar nu a putut sa foloseasca decat pumnii", a precizat acesta.

Boxerul american Floyd Mayweather l-a invins pe luptatorul irlandez de arte martiale mixte Conor McGregor, prin KO tehnic in repriza a 10-a a meciului de box desfasurat sambata la categoria super welter, intr-o gala profesionista la Las Vegas.

Fostul campion mondial Mayweather (40 ani), revenit in ring la doi ani de la retragere (ultimul meci l-a disputat in septembrie 2015), a obtinut a 50-a sa victorie la profesionisti (27 KO), fara sa cunoasca infrangerea. Mayweather a reusit sa depaseasca palmaresul lui Rocky Marciano, fostul campion mondial al greilor, care a avut 49 de victorii si nicio infrangere.

Vezi aici rezumatul meciului dintre Mayweather si McGregor: