Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Larisa Iordache au fost decorati, miercuri - 26 aprilie 2017, de presedintele Klaus Iohannis pentru medaliile cucerite la Campionatele Europene de Gimnastica, competitie care a avut loc in "Sala Polivalenta" din Cluj-Napoca, informeaza presidency.ro.

Catalina Ponor, campioana europeana la barnaFoto: clujeurogym2017.ro

Comunicatul administratiei prezidentiale:

"In semn de inalta apreciere pentru rezultatele remarcabile obtinute la Campionatele Europene de Gimnastica Artistica de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie a.c.), pentru talentul, pasiunea, devotamentul si profesionalismul puse in slujba afirmarii sportului romanesc pe plan international, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Ofiter doamnei Catalina Ponor si domnului Marian Dragulescu, precum si Ordinul "Meritul Sportiv", Clasa a III-a, cu o bareta, doamnei Larisa Iordache.

Cu acest prilej, Presedintele Romaniei felicita sportivii pentru rezultatele deosebite obtinute la competitia europeana.

De asemenea, Presedintele Klaus Iohannis apreciaza performantele exceptionale inregistrate pe parcursul carierei, precum si modul onorabil in care ei reprezinta Romania. Prin munca, determinarea si perseveranta de care au dat dovada, cei trei sportivi au adus inca o data recunoastere internationala gimnasticii romanesti.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, ii asigura pe sportivii romani de sprijin neconditionat si ii incurajeaza sa ramana la fel de consecventi si competitivi".

La CE de gimnastica, delegatia Romaniei a cucerit urmatoarele medalii: Catalina Ponor aur la barna, Larisa Iordache bronz la barna, iar Marian Dragulescu aur la sol si argint la sarituri.

S-ar putea sa te intereseze si:

Marian Dragulescu a castigat medalia de aur la sol

Marian Dragulescu, medaliat cu argint la sarituri

Catalina Ponor, campioana europeana la barna; Larisa Iordache, medaliata cu bronz