Tyson Gay a vorbit pentru prima data dupa moarte fiicei sale de 15 ani. Trinity Gay a fost impuscata mortal, duminica dimineata, in orasul Lexington din statul Kentucky. "Vreau sa oamenii sa fie in siguranta si sa inteleaga ca toti avem o viata de trait. Viata nu este o gluma", a precizat atletul american.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Vreau sa va iubiti in pace si sa va protejati. Vreau ca oamenii sa fie in siguranta si sa inteleaga ca toti avem o viata de trait. Cu totii avem vise, iar atunci cand cineva are un vis trebuie sa-l sustinem si sa-l protejam. Asta este ceea ce si-ar fi dorit Trinity. Viata nu este o gluma. Ca parinti, noi facem tot ce este posibil sa ne crestem copiii bine. Dar uneori se intampla astfel de lucruri si noi nu le putem controla. Putem privi in sus si sa-l intrebam pe Dumnezeu ", a spus Gay in fata a mii de oameni, conform News.ro.

Lumea prezenta la o noapte de veghe a fost imbracata in violet, culoarea preferata a lui Trinity. La ceremonie a fost prezenta si mama tinerei, Shoshana Boyd.

Politia a retinut mai multe persoane, iar D'Vonta Middlebrooks, in varsta de 21 de ani, cunoscut justitiei pentru afacerile cu droguri, este principalul suspect.

Adolescenta a fost impuscata in gat intr-un schimb de focuri care a avut loc duminica (16 octombrie), in jurul orei 04:00, in parcarea unui restaurant.

Conform ESPN, fata lui Tyson Gay, studenta la Universitatea din Kentucky, abia isi cumparase de mancare in momentul in care din doua masini a inceput sa se traga. Din primele cercetari, se pare ca este vorba despre o reglare de conturi intre doua bande rivale, iar Trinity a cazut victima.