Meciul revansa dintre Tyson Fury si Wladimir Klitschko a fost programat pe 29 octombrie, la Manchester (Anglia), in Manchester Arena, informeaza AFP, citata de Mediafax. Initial programata pe 9 iulie, revansa dintre cei doi a fost amanata din cauza unei accidentari a britanicului, care si-a luxat glezna in timp ce alerga.

Vladimir Klitschko lupta cu Tyson FuryFoto: Agerpres/EPA

"Suntem incantati ca putem boxa din nou, si mai ales ca meciul va avea loc in Manchester. Dupa discutii dificile am ajuns la o intelegere asupra datei de disuputare, iar acum ne putem concentra asupra meciului pentru a le oferi fanilor ceea ce asteapta", a declarat, Peter Fury, unchiul si antrenorul lui Tyson, citat de AFP.

"Suntem fericiti ca, in final, stim data la care vom boxa. Este minunat ca evenimentul va avea loc la Manchester, una dintre cele mai bune sali din lume, unde a vazut o multime de lupte. Wladimir va fi in cea mai buna forma pe 29 octombrie si suntem increzatori ca va putea recuceri centurile pierdute", au spus reprezentanti ai echipei lui Klitschko, conform sursei citate.

Wladimir Klitschko, in varsta de 39 de ani, a detinut cel putin un titlu mondial in ultimii noua ani, dar a fost invins la puncte de Fury (115-112, 115-112, 116-111), inregistrand prima infrangere in ultimii 11 ani, in noiembrie 2015. In urma esecului, ucraineanul a pierdut centurile WBA, IBF si WBO, la categoria grea.

Tyson Fury este al saptelea pugilist englez care detine unul sau mai multe titluri la categoria grea, dupa Bob Fitzsimmons, Lennox Lewis, Herbie Hide, Franck Bruno, Henry Akinwande si David Hay