VIDEO JO 2016, lupte: Scandal in finala pentru bronz la categoria 65 kg. Doi antrenori s-au dezbracat in fata arbitrilor

de Diana Ene     HotNews.ro
Duminică, 21 august 2016, 22:13 Sport | Alte sporturi

Mandakhnaran Ganzorig si Ilhtior Navruzov, in finala pentru bronz
Foto: Google/ JO
Finala pentru medalia de bronz de la categoria 65 kilograme a fost marcata de un adevarat "circ", dupa ce mongolul Mandakhnaran Ganzorig a fost declarat invingator, iar la cateva secunde arbitrii s-au razgandit si au decis ca titlul trebuie sa-i revina lui Ilhtior Navruzov, din Uzbkekistan, transmite News.ro. Antrenorii mongolului au protestat dezbracandu-se de haine.

Finala mica la 65 kilograme a fost extrem de tensionata inca de la inceput, antrenorul sportivului uzbec intrand in spatiul de joc pentru a protesta fata de o decizie a arbitrilor.

Potrivit GSP, cu 5 secunde inainte de final, la scorul de 7-6 pentru mongol, Ganzorig a inceput sa danseze si sa se bucure in fata adversarului sau, refuzand lupta, moment in care arbitrii au oprit jocul. Pentru ca mongolul a refuzat lupta, arbitrii i-au acordat un punct adversarului sau, scorul devenind 7-7. Mongolul a contestat decizia arbitrilor, insa acestia i-au respins contestatia si i-au mai acordat un punct suplimentar uzbekului.

Imediat dupa aceasta decizie, antrenorii sportivului mongol au intrat pe saltea si s-au dezbracat, aruncand tricourile si ghetele in directia arbitrilor.

Dupa indelungi dezbateri, uzbekul Navruzov a fost declarat castigator. In momentul anuntului, mongolul Ganzorig era in afara spatiului de joc, plangand in hohote.




Citeste mai multe despre   











Citeste pe Stirile ProTV

VIDEO USS Zumwalt, nava militara invizibila de ultima generatie, perla a coroanei Marinei americane, s-a stricat in Canalul Panama

USS Zumwalt, nava militara invizibila de ultima generatie, "perla a coroanei" Marinei americane, s-a stricat in canalul Panama, acolo unde se gasea in drum spre baza navala din San Diego, a anuntat Marina Statelor Unite.
7092 vizualizari
  • +2 (4 voturi)    
    lamurire (Duminică, 21 august 2016, 23:12)

    MihneaR [utilizator]

    Ar fi fost bine sa va documentati pt acest articol, nu doar sa preluati de la gsp, ca asa preluati si inexactitatile.
    S-a dat un singur punct uzbekului pt noncombatul mongolului, lucru perfect regulamentar.
    Al doilea punct s-a dat pt reactia mongolului, dar oricum el pierduse meciul (la scor egal, castiga cel care puncteaza ultimul)
    • 0 (2 voturi)    
      Dumneata dezinformezi ? (Luni, 22 august 2016, 0:01)

      Club fan Radu Anton Roman [utilizator] i-a raspuns lui MihneaR

      Mongolul l-a provocat dar uzbekul nu avea nici un drept sa se opreasca din lupta !
      Hotie si furt al arbitrului contra sportivului mongol !
      Asa sunt batjocorite tarile cu mai putina capacitate financiara !
      Solutia ? Retragerea acreditarii oficialilor CIO din Mongolia si retragerea Mongoliei de la competiile oficiale sub emblema CIO !


Abonare la comentarii cu RSS





ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri