Boxerul filipinez Manny Pacquiao a anuntat, miercuri, ca va lupta cu americanul Jessie Vargas, pe 5 noiembrie, desi isi anuntase anterior retragerea din activitate, noteaza Reuters, citata de Mediafax.

Jessie Vargas (27 de ani) este campion mondial WBO la categoria semi-mijlocie. Meciul cu Pacquiao se va desfasura in Las Vegas.

"Boxul este pasiunea mea. Mi-a lipsit ce faceam la sala, antrenamentele si meciurile din ring. Totodata, boxul este principala mea sursa de venit, chiar daca ocup acum si o functie publica. Vreau sa-mi ajut familia", a declarat Pacquiao, in varsta de 37 de ani.

Pacquiao a fost ales senator de Filipine in luna mai si a precizat ca va efectua cantonamentul de pregatire in tara sa natala, pentru a se ocupa si de atributiile din legislativul filipinez.

Pe 9 aprilie 2016, Manny Pacquiao si-a anuntat incheierea carierei, dupa o victorie impotriva lui Timothy Bradley Jr.

Manny Pacquiao a castigat titluri mondiale la opt categorii de greutate si a reusit 38 de knockout-uri, 58 de victorii, 6 infrangeri si doua remize. Jessie Vargas are un palmares de 27 de victorii si o infrangere, cu 10 KO-uri.