Catalina Ponor s-a calificat luni dimineata in finala de la barna in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio si va avea sansa sa lupte pentru cea de-a sasea medalie olimpica din palmares. Ponor a avut un exercitiu foarte bun la barna in calificari si se afla printre marile favorite la cucerirea unei medalii olimpice in finala acestei probe.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gimnasta din Romania a fost notata cu 14.900, unul dintre cele mai bune punctaje din concurs.

"Doamne, nu-mi vine sa cred ca se intampla intr-adevar!", a scris Ponor pe contul sau de Instagram, imediat dupa victorie.

"Yuhuuuuu si am intrat in finala la barna. OMG, nu pot sa cred ca acest lucru se intampla intr-adevar !!!! La 29 de ani, dupa 3 ani de pauza, am revenit in gimnastica, la inceputul lunii aprilie 2015 am avut o interventie chirurgicala la, 5 luni de recuperare si iata-ma aici, am singura sansa sa obtin ceea ce vreau !!!", a scris Ponor duminica noaptea.

Finala va avea loc luni, 15 august, de la ora 21:40.

La sol, Catalina Ponor a fost notata cu 14.200 si nu s-a calificat in finala aparatului.

Catalina Ponor, portdrapelul delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra din urma cu patru ani, la sol, insa, in Brazilia mai are sanse la cucerirea unei medalii doar la barna.