Hana Ali, una din fetele lui Muhammad Ali, a povestit ultimele clipe din viata ale marelui campion, disparut sambata la 74 de ani. "Toate organele i-au cedat, dar inima nu a incetat sa-i bata. Timp de 30 de minute... inima lui a continuat sa bata", a fost marturisirea care a emotionat o lume intreaga, informeaza telegraph.co.uk.

HotNews.roFoto: Hotnews

Hana a postat pe Instagram ultimele momente din viata legendei Muhammad Ali:

"Inimile noastre dor, la propriu insa. Dar suntem atat de fericiti ca tati e liber acum. Cu totii am incercat sa ramanem puternici si i-am soptit la ureche: .

Eram toti in jurul lui, imbratisandu-l si sarutandu-l, tinandu-l de mana, cantand rugaciuni islamice. Toate organele i-au cedat, dar inima nu a incetat sa-i bata timp de 30 de minute... inima lui a continuat sa bata. Nimeni nu a mai vazut asa ceva vreodata. O adevarata dovada a puterii spiritului si vointei lui. Va multumesc pentru toata iubirea si sprijinul aratat" - Hana Ali.

Fostul pugilist Muhammad Ali a murit sambata, la varsta de 74 de ani. Acesta fusese internat intr-un spital din Phoenix cu probleme respiratorii. Cassius Clay (numele de nastere) a fost primul boxer care a castigat trei titluri de campion mondial al greilor.

Ali va fi inmormantat pe 8 iunie, la Louisville (Kentucky).

Citeste si Muhammad Ali, o viata de campion in imagini.