Leonard Doroftei, fost campion mondial, a declarat duminica, dupa remiza dintre Badou Jack si Lucian Bute, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, ca Lucian Bute poate reveni in fruntea boxului international si ca va mai primi un meci de titlu mondial dupa ce a aratat, transmite Mediafax.

Lucian ButeFoto: AGERPRES

"Important e ca a demonstrat ca poate duce un meci de 12 reprize in picioare. Ne-a aratat ca si-a revenit, poate va mai primi ocazia sa mai faca un meci de titlu mondial. Nu cred ca mai conteaza varsta in box, promotorul lui Lucian de acum l-a adus foarte bine. Important e ca si-a revenit, acum poate lupta din nou pentru titlu peste doua-trei meciuri.

Nu am spus niciodata ca Lucian nu e un boxer bun. Daca televiziunile sunt interesate de el, probabil va mai primi un meci de titlu mondial. Daca promoterii care sunt in spatele lui acum stiu sa il promoveze spre un alt titlu mondial, de ce nu? Nu putem spune ca a avut o infrangere rusinoasa sau ca a pierdut vreodata rusinos", a spus Doroftei pentru Pro TV.