Floyd Mayweather si-a pastrat centura cu diamante la categoria semimijlocie, versiunea WBC, dupa knock-out-ul din runda a zecea in fata englezului Ricky Hatton, ultimul din seria celor invinsi de american.

Mayweather a dominat meciul inca de la inceput, iar la finalul rundei a treia a reusit sa-i deschida arcada dreapta a adversarului cu o lovitura puternica. Superioritatea sa a devenit evidenta din runda a saptea, cand Hatton incepuse sa dea semne de slabiciune. La jumatatea rundei a zecea, partida a luat sfarsit dupa ce Mayweather si-a daramat

Stiam inca de cand am intrat in ring ca va fi greu, ca el va incerca sa ma faca sa gresesc. Am stiut sa am rabdare. Este, fara indoiala, cel mai puternic adversar pe care l-am intalnit. L-am lovit de multe ori, insă el continua sa avanseze. Acum inteleg mai bine de ce i se spune "Hitman"

Floyd Mayweather

adversarul la podea cu o stanga in barbie si alte doua lovituri bine plasate. Hutton a incercat sa se ridice si sa continue meciul, dar loviturile lui "Pretty Boy" Mayweather care il faceau pe englez sa se clatine, i-au obligat pe arbitri sa puna capat intalnirii si sa-i acorde victoria americanului.

A fost prima partida din ultimii opt ani in care s-au infruntat doi pugilisti neinvinsi in cariera, de la intalnirea din 1999 intre Oscar de la Hoya si Felix Trinidad. Mayweather a ramas neinvins, reusind a 39-a victorie din cariera si al 25-lea succes inainte de limita, in timp ce Hatton a pierdut prima oara dupa 43 de jocuri fara esec.

Meciul disputat la hotelul-cazino MGM Grand a atras ca de obicei intre spectatori o serie de celebritati intre care actorii Wesley Snipes si Denzel Washington, rockerul Kid Rock si fotbalistul David Beckham, ultimul venit sa-l sustina pe Hutton, pugilist originar din Manchester, orasul unde Beckham a cunoscut marea glorie in fotbal, la United.