Lucian Bute a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre meciul cu James DeGale, despre care crede ca va fi cea mai mare provocare de pana acum. In acelasi timp, Bute este increzator in fortele sale. De cealalta parte, britanicul spune ca disputa nu va dura mai mult de trei reprize, urmand sa castige prin KO.

Lucian ButeFoto: Hotnews

"Voi avea in fata un adversar dificil. Este cea mai mare provocare de pana acum. DeGale este acum cel mai bun boxer din lume la aceasta categorie. Sunt increzator. Stiu ce pot face in ring si voi deveni campion pentru a doua oara. Ma simt foarte puternic fizic si psihic. Voi recastiga centura pe care am detinut-o cinci ani" - Lucian Bute, citat de journaldemontreal.com, conform Mediafax.

DeGale: "Meciul va dura cel mult patru runde"

"Inaintea acestei scene, ii dadeam sase asalturi. Acum as spune ca nu va dura mai mult de trei runde. Spun asta avand in vedere pregatirea mea si ceea ce am vazut in ochii lui. Am vazut ultimele sale doua meciuri, intre care si cel cu Carl Froch, si nu este capabil sa opreasca un adversar atunci cand acesta ii pune presiune" - James DeGale.

James DeGale isi pune in joc centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, intr-un meci care va avea loc duminica dimineata, de la ora 06:00.

Lucian Bute a detinut si el centura IBF, pe care a pierdut-o in favoarea lui Carl Froch, in mai 2012. In varsta de 35 de ani, Bute are 32 de victorii si doua infrangeri de-a lungul carierei. 25 de meciuri au fost castigate prin KO.

James DeGale are 29 de ani si a fost campion olimpic la Beijing. Are 21 de victorii si o singura infrangere in cariera de profesionist. 14 din succese au fost inainte de limita (KO).