Fistulous pugilist britanic Carl Froch a declarat, marţi, ca Lucian Bute este un boxer terminat si considera ca James DeGale ar trebui sa aiba un meci usor impotriva romanului, informeaza The Sun.

Lucian ButeFoto: AGERPRES

"Cred ca va fi un meci tehnic, dar ar trebui sa fie un meci usor pentru DeGale deoarece Bute este terminat. Nu poate fi decât un singur câstigator, dar conteaza cat de clar il va invinge DeGale. Trebuie sa fie convingator. Am auzit ca va incasa aproximativ doua milioane de lire sterline pentru o lupta cu un Bute ruinat. Românul este distrus de când l-am batut eu si toata lumea stie acest lucru. DeGale nu a aratat prea bine în meciul cu Dirrell si trebui sa-l invinga mult mai clar pe Bute. In meciul cu Dirrell a aratat bine trei, patru runde, dar doar atat. A fost norocos si nimeni nu se supara daca titlul mergea la adversarul sau. Nu cred ca DeGale este un pugilist de 12 reprize", a spus Froch.

Carl Froch, in varsta de 38 de ani, l-a invins pe Lucian Bute in mai 2012, la Nottingham, prin KO in repriza a cincea.

Lucian Bute va boxa, la 28 noiembrie, la Videotron Centre din Quebec, cu britanicul James DeGale, care isi va pune in joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

In varsta de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o infrangere, 14 KO), a intrat in posesia centurii IBF, in luna mai, la Boston, dupa ce l-a invins pe americanul Andre Dirrell. Centura a fost detinuta de Carl Froch, fiind pusa in joc dupa retragerea britanicului. Singura infrangere a lui DeGale a fost in 2011, in meciul cu George Grove, informeaza Mediafax.