Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a anuntat ca 54.000 de romani vor fi amendati pentru ca au pariat in perioada 10-30 septembrie 2015 pe bet365.com. Chiar daca ai pariat un leu sau o suma mare, de amenda tot nu vei scapa. "Problema e ca Oficiul s-a jucat de-a acreditarea si vrea sa deconteze propria indecizie si brambureala din buzunarul oamenilor. Statul va pierde, pentru ca merita sa piarda", a precizat jurnalistul Catalin Tolontan.

UPDATE: Tudor Simota, director general la Supraveghere si Control in Oficiul Jocurilor de Noroc - "Sanctiunile pentru jucatori vor fi individualizate, cei care au jucat, sa zicem, 50 de lei, nu reprezinta un pericol public".

Citeste aici interviul realizat de Catalin Tolontan cu Tudor Simota.

Istoria povestii

Romanii care au pariat in intervalul 10-30 septembrie 2015 pe bet365.com, vor primi o amenda intre 5000 si 10.000 de lei, conform reprezentantilor Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. In total, ar fi vorba de 54.000 de pariori.

De stiut este insa faptul ca bet365.com obtinuse licenta temporara in data de 1 octombrie, insa aceasta a fost retrasa de ONJN (n.r. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) la doar doua saptamani de la acordare. Motivul este urmatorul: site-ul nu a blocat accesul clientilor romani dupa 10 septembrie, cand a luat sfarsit perioada de gratie oferita de ONJN pentru intrarea in legalitate.

Citeste aici toate detaliile scandalului pariurilor, pe tolo.ro.