Catalina Ponor nu va face parte din lotul cu care Romania va aborda Campionatele Mondiale de Gimnastica de la Glasgow. Accidentata, Ponor va fi inlocuita cu Andreea Munteanu.

Catalina Ponor Foto: Hotnews

Romania va fi reprezentata de Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolisan si Silvia Zarzu, in timp ce Andeea Munteanu va fi rezerva.

Catalina Ponor, care a decis sa se retraga din marea performanta in urma cu trei ani, iar in 2015 a anuntat ca-si doreste revenirea în gimnastica, a concurat, luna trecuta, in cadrul bilateralului amical Romania-Franta, castigat de echipa tarii noastre. Ponor a primit atunci urmatoarele note: 14,900 la barna, 14,850 la sarituri si 13,950 la sol, sustine Mediafax.

Ulterior, Catalina Ponor s-a accidentat si nu a participat la Campionatele Nationale de la Bucuresti, insa ea a fost nominalizata in echipa pentru CM de la Glasgow, sperandu-se intr-o revenire a starii sale de sanatate.

Campionatele Mondiale de la Glasgow se vor disputa in perioada 23 octombrie - 1 noiembrie. In varsta de 27 de ani, Catalina Ponor este tripla campioana olimpica la JO din 2004 si dubla medaliata la editia din 2012, dupa care si-a anuntat retragerea din competitii.