Pugilistul Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, a promis, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca va face tot ce este posibil pentru a-l invinge, sambata, pe englezul Kell Brook si a castiga titlul mondial IBF la categoria semimijlocie, potrivit Mediafax.

Jo Jo Dan Foto: AGERPRES

"...adversarul meu are ceva ce-mi doresc: Centura de Campion Mondial...sambata seara voi face tot ce e posibil sa o iau eu...", a notat Jo Jo Dan, atasand si o fotografie in care apare alaturi de Kell Brook.

Ion Ionut (34 de victorii, 2 infrangerii, 18 KO) va boxa, sambata, la Motorpoint Arena din Sheffield, cu Kell Brook (33-0, 22 KO), intr-o partida in care boxerul britanic isi va pune in joc centura IBF la categoria semimijlocie.

Originar din Sheffield, Brook, 28 de ani, a castigat titlul IBF in luna august 2014, dupa ce l-a invins la puncte pe americanul Shawn Porter. Jo Jo Dan l-a invins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, intr-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu aceasta victorie, Jo Jo Dan a devenit primul salanger la categoria semimijlocie IBF.