Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Shanghai, transmis in direct la TVR 2 şi TVR HD

de D.S.     HotNews.ro
Marţi, 24 martie 2015, 15:45 Sport | Alte sporturi

Campionatul mondial de patinaj artistic
Foto: TVR
În perioada 23 – 29 martie, are loc Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Shanghai. Incepand de miercuri, 25 martie, spectacolul feeric al celor mai buni patinatori din lume poate fi urmărit în transmisiune directă la TVR 2 şi TVR HD, pe parcursul a peste 22 de ore.

Este pentru prima dată în istoria sa când competiţia este găzduită de China, evoluţiile sportivilor urmând să se desfăşoare în cadrul Complexului sportiv Shanghai Oriental –pe o suprafaţă de gheţă de 30x60 metri.

Proba feminină va fi marcată de o premieră în sensul că în competiţie nu participă fostele campioane mondiale sau olimpice, astfel încât noua generaţie, reprezentată de  rusoaicele Elizaveta Tuktamysheva şi Radionova va lupta din greu pentru a se impune.

La băieţi, campionul mondial en-titre, japonezul Yuzuru Hanyu va concura cu campionul Four Continents în 2015 - Denis Ten din Kazahstan, dar şi cu triplul campion european, spaniolul Javier Fernandez.

După ce la Olimpiadă proba de dans a fost marcată de rivalitatea SUA – Canada, acum se aşteaptă ca perechea canadiană Kaitlyn Weaver/Andrew Poje să lupte pentru podium cu campionii europeni Gabriella Papadakis/Guillaume Cizeron (Franţa) sau cu campionii mondiali en-titre, italienii Anna Cappellini/Luca Lanotte.

Iar în proba de perechi, canadienii Meagan Duhamel/ Eric Radford vor concura pentru primul loc al podiumului cu campionii europeni  Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov (Rusia).

Aşadar, în următoarele cinci zile, iubitorii patinajului artistic vor putea urmări în direct la TVR 2 şi TVR HD probele Campionat Mondial 2015 – în comentariul Alinei Alexoi – după următorul program:

Miercuri, 25 martie
·    06.00 – 8.05 - Proba de dans - Program scurt (125 minute)
·    13.00 – 15.30 - Proba de perechi - Program scurt (150 minute)
Joi, 26 martie
·    07.00 – 09.45 - Proba feminină - Program scurt (165 minute)
·    14.00 – 16.30 - Proba de perechi - Program liber (150 minute).
Vineri, 27 martie
·    06.00 – 08.05 Proba de dans - Program liber (125 minute)
·    13.00 – 15.00 - Proba masculină- Program scurt (120 minute)
Sâmbătă, 28 martie
·    06.00 – 08.55 - Proba feminină - Program liber (175 minute)
·    14.00 – 16.20 - Proba masculină- Program liber (140 minute)
Duminică, 29 martie
·    09.00 – 12.10 - Gala laureaţilor (190 minute)


Citeste mai multe despre   























6953 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi