Intr-un interviu pentru Marca, Alberto Contador a vorbit despre planurile pe care le are in 2015, an in care vrea sa faca "dubla" Turul Italiei - Turul Frantei. De asemenea, ciclistul iberic a discutat si despre momentul in care se va retrage. "Ma mai vad concurand doar doi ani, la finalul lui 2016 ma voi retrage".

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre retragerea din sportul de performanta

"Nu pot sa va spun exact ziua cand ma voi retrage, pentru ca acest lucru depinde de mai multe chestii. Imaginati-va ca in Turul Frantei din 2016 as putea cadea, nu as vrea sa ma retrag in acest fel. Adevarul este insa ca nu ma vad concurand mai mult de doi ani" - Alberto Contador.

Vrea sa paraseasca ciclismul cat este in top

"Ma simt bine din punct de vedere fizic si ma inteleg perfect cu echipa. As vrea insa sa ma retrag dupa ce voi castiga o ultima cursa. Vreau sa fac acest lucru in glorie, cat inca sunt in top" - Alberto Contador.

Despre ce vrea sa castige in 2015

"Vreau sa ma intrec cu un Froome aflat in cea mai buna forma. Ar fi un duel interesant de vazut la televizor, ar fi exact ca un derbi din fotbal. In fiecare zi ma pregatesc cu gandul la castigarea Turului Italiei si al Frantei. Ma voi inscrie in Turul Spaniei doar daca voi avea probleme mari in Le Tour" - Alberto Contador.

Nascut pe 6 decembrie 1982, Alberto Contador Velasco (1,76 metri si 62 de kg) este legitimat la echipa Saxo Bank-Tinkoff. A castigat de-a lungul timpului de doua ori Turul Frantei (2007, 2009), o data Turul Italiei (2008) si de trei ori Turul Spaniei (2008, 2012, 2014).