​Romanian Open Squash 2014: Squash-ul in continua expansiune Au inceput inscrierile pentru Romanian Open Squash 2014, unul dintre cele mai importante turnee nationale din acest an, dotat cu premii in valoare totala de 3.500 USD si organizat de Asociatia Pro Squash Romania in colaborare cu Federatia Romana de Squash, al carui sponsor principal este Ursus Cooler.

Romanian Open Squash 2014Foto: Hotnews

Competitia are 2 etape, prima, in care se desfasoara calificarile in 8 orase: Brasov, Bucuresti, Cluj, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si etapa finala, care are loc la Cluj in Iulius Mall, pe un teren de sticla.

Romanian Open Squash 2014 se desfasoara intre 8 si 16 noiembrie, pe baza regulamentelor nationale si internationale in vigoare, meciurile fiind oficiate de arbitri licentiati la nivel national.

Partener online media, este SquashMania.ro, proiect lansat in martie 2013 cu obiectivul de a promova squash-ul in Romania, prin canale media online. Pe site sunt disponibile informatii despre turnee, interviuri, articole specifice jucatorilor de squash. SquashMania a devenit in scurt timp Comunitatea Iubitorilor de Squash din Romania, foarte activa pe Facebook, alaturi de cei 2660+ fani sau pe grupuri dedicate fetelor ori juniorilor sau baietilor in Constanta, Brasov.