A pierdut meciul cu Jean Pascal (disputat la Montreal), dar nu se preda. Lucian Bute a vorbit, la Digisport, despre viitorul sau sportiv. "Nu cred ca ma voi retrage. Trebuie insa sa analizez bine situatia. Am nevoie de-o vacanta, iar dupa sunt sigur ca voi merge mai departe", a precizat pugilistul roman.

Lucian ButeFoto: AGERPRES

Despre viitorul sau

"Nu cred ca ma voi retrage. Dar trebuie sa analizez bine situatia, sa vad meciul, sa stau de vorba cu promotorul si antrenorul si vom decide impreuna ce vom face, dar nu cred ca ma voi retrage. Am nevoie de o vacanta, de odihna. Lucrul cel mai important in momentul de fata este sa ma odihnesc, sa-mi revin si sa trec peste acest moment. Sunt convins ca voi trece si mergem mai departe" - Lucian Bute, pentru Digisport.

A fost ok din punct de vedere fizic

"Nu mi-a fost teama, era refacut bratul, am lovit cat am putut, cand am putut sa lovesc cu stanga am dat 100%. Nu am avut nicio durere, in momentul de fata nu simt nicio durere. Lucrurile erau probabil retinute in subconstientul meu, in mintea mea" - Lucian Bute.

Despre strategia din meciul cu Jean Pascal

"Ma asteptam sa fie mult mai agresiv, sa fie el cel agresiv, in schimb a asteptat. A avut o strategie buna si i-a functionat in seara asta", a conchis Lucian Bute.

Disputa a contat pentru Centura de Diamanat a WBC (centura onorifica care valoreaza 50.000 de dolari si este acordata in urma unei lupte intre doi pugiilisti considerati de anvergura), plus centura NABF (categoria semigrea).

Jean Pascal a fost declarat invingator de toti cei trei arbitri: 116-112, 117-110 si 117-111.