Lucian Bute se lupta duminica, 19 ianuarie, la Montreal, pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Jean Pascal. Este prima gala din acest an a pugilistului roman, iar Digi Sport 1 transmite, in direct si in exclusivitate, de la ora 03.00, ora Romaniei, prima lupta a lui Bute din noiembrie 2012 incoace, atunci cand romanul l-a invins pe Denis Grachev si si-a adaugat in palmares centura NABF la categoria semigrea.

Lucian ButeFoto: interbox.ca

Inaintea duelului cu pugilistul canadian Jean Pascal, Bute s-a aratat extrem de increzator in sansele sale. "M-am antrenat foarte bine, nu exista absolut nimic care sa ma opreasca. Sambata va fi un spectacol in ring, imi doresc sa castig si sunt convins ca o pot face", a declarat el dupa antrenamentul de marti, care a fost deschis publicului.

Meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal, difuzat exclusiv in Romania de Digi Sport 1, este principalul eveniment al galei, care va incepe in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 03.00. Partida Bute-Pascal va fi difuzata de la ora 06.00.

Meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal a fost programat initial pe 25 mai 2013, la Montreal. Insa, cu cateva zile inainte de meci, pugilistul roman a suferit o accidentare la mana stanga, in cantonamentul din Florida, partida fiind amanata.