Boxerul roman Bogdan Dinu a castigat titlul de campion al circuitului Bigger's Better 2013, dupa ce l-a invins la puncte pe compatriotul sau Lucian Bot, intr-un meci disputat pe durata a trei runde, vineri seara, in Sala Benfica din Lisabona, in superfinala piramidala a competitiei, transmite Agerpres.

In sferturile turneului de la Lisabona, Bogdan Dinu a dispus prin KO tehnic in repriza a treia de lituanianul Sergej Maslobojev, in semifinale l-a invins la puncte (decizie in unanimitate) pe francezul Fabrice Aurieng, iar in finala s-a impus in fata lui Lucian Bot. Pana in finala, Bot l-a invins in sferturi pe polonezul Tomasz Sarara si pe grecul Evgenios Lazaridis in semifinale, dupa ce l-a trimis la podea in prima runda.

Circuitul Bigger's Better 2013, ajuns la editia a treia, a cuprins opt etape, Dinu castigand o etapa din Grecia, iar Bot pe cea din Slovacia.

In circuitul Bigger's Better pot participa posesorii de licenta box, kickboxing, thai boxing, muay thai boxing, MMA, care se incadreaza cel putin la categoria semigrea. Meciurile sunt de cate trei reprize a cate trei minute.