Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, in finalele de la barna, sol si individual-compus, in timp ce Sandra Izbasa a obtinut calificarea in finala de la sol, la Campionatele Mondiale de la Anvers, Belgia, informeaza Mediafax.

Sandra Izbasa Foto: Hotnews

Larisa Iordache a parcurs toate cele patru aparate primind urmatoarele note: 13.166 la paralele, 15.266 la barna, 14.933 la sarituri si 14.500 la sol. Iordache s-a calificat in finale la barna (de pe locul 1), sol (3) si individual-compus (total de 57.865 puncte, locul 4).

La randul sau, Sandra Izbasa a evoluat doar la sol, fiind notata cu 14.733 si obtinand calificarea în finala de pe locul 2.

Luni, in prima subdiviziune a calificarilor a evoluat mezina lotului Romaniei, dar si a competitiei, Stefania Stanila, care a obtinut notele 12.700 la sol si 12.266 la barna, ratand cele doua finale.

Romania mai are reprezentare in finalele din concursul masculin, gimnastul Marius Berbecar obtinand marti calificarea in finale la sarituri si paralele, in timp ce Cristian Bataga, Flavius Koczi, Ovidiu Buidoso si Andrei Muntean au ratat ultimul act la aparatele la care au concurat.

Joi este programata finala la individual-compus masculina, vineri cea similara feminina, iar sambata si duminica vor avea loc finalele pe aparate.

La CM de la Anvers participa 410 gimnasti (269 baieti si 141 fete), urmand sa se acorde medalii in finalele pe aparate si cele la individual-compus.