Lucian Bute a discutat cu jurnalistii de la TVA Sports despre viitorul sau sportiv, pugilistul roman precizand ca ar putea reveni la antrenamente in luna august. "Boxul este viata mea, iubesc acest sport. Abia astept sa reincep antrenamentele", a precizat Bute.

Lucian ButeFoto: Hotnews

"Boxul este viata mea, iubesc acest sport. Abia astept sa reincep antrenamentele. Operatia s-a desfasurat bine, iar apoi am plecat în Romania. Am inceput acolo recuperarea, apoi am continuat sedintele aici. Daca totul va merge bine, voi reincepe sa lovesc in luna august. Mai am dureri, dar minore. Sunt mult mai bine. Daca totul va fi in regula, voi reveni in ring cat mai curand posibil. Insa este o chestiune de timp. Nu simt presiune, este vorba de sanatatea mea si trebuie sa fiu bine", a spus Bute, informeaza Le Journal de Montreal, conform Mediafax.

Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la bratul stang, meciul cu pugilistul canadian Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amanat. Operatia a fost efectuata la "Palms Wellington Surgical Center" din Palm Beach, de catre Veronica Pedro, medic ortoped specializat in probleme la maini.