Dupa prima etapa, organizata la Brasov in Piata Sfatului intre 21-23 iunie, Caravana Squash continua la Bucuresti.

Caravana Squash BucurestiFoto: Hotnews

La Brasov, Vasile Hapun a debutat in forta si a castigat prima etapa a Caravanei Squash ASB. Dupa ce a trecut in semifinala de Tristan Lewis, tanarul jucator de doar 17 ani l-a invins pe George Constantinescu, nr. 2 national in clasamentul actual, cu un scor clar, 3-0 la seturi. “Joaca foarte bine, este calm si foarte tehnic”, a afirmat Stelian Stankov, jucatorul nr 1 in Bulgaria, care a fost invitat special la Caravana de Squash ASB – Etapa Brasov.

Divizia B a turneului, formata din jucatorii care au pierdut in primul tur al tabloului principal, a fost castigata de brasoveanul Costi Raduta care a jucat in finala impotriva lui Valentin Butnaru, din Bucuresti. Pe podium a urcat si Marius Raduta, alt reprezentant la Brasovului.

Terenul de sticla pe care s-au desfasurat meciurile de squash la Brasov a fost amplasat chiar in Piata Sfatului, iar intrarea a fost libera pentru spectatori. Pe langa meciurile spectaculoase dintre jucatori de top din Romania si Europa, sambata si duminica s-au organizat meciuri demonstrative intre cei mai buni doi jucatori din Bulgaria, Stelian Stankov si Stoil Jilev. Acestia au facut un adevarat show cu rachetele si ne-au asigurat ca la Bucuresti vor participa in cursa pentru premiile in valoare de peste 3,000 Euro.

Intre 5 si 7 iulie, Caravana Squash ASB se muta la Bucuresti, unde terenul de sticla va fi amplasat in foaierul Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Aici stacheta competitiei va fi ridicata prin invitarea unor jucatori internationali de squash din Ungaria, Ucraina, Olanda, Bulgaria, Moldova, Armenia, Serbia si Austria. Pe langa concursul de squash, organizatorii promit spectatorilor un show complet, incluzand meciuri demonstrative, momente speciale cu vedete nationale, spectacol de lumini, concursuri cu premii si multe suprize! Finalele vor fi transmise in direct de GSP TV, partener media al evenimentului, alaturi de postul de radio Kiss FM si HotNews.ro.

Caravana Squash ASB este organizata de Asociatia de Squash, impreuna cu We Play Brasov si West Side Constanta, cu sprijinul X-Lab Solutions, Tawil Group si Gatorade.