Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Caravana SquashFoto: Hotnews

Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Debutul va avea loc pe 21-23 iunie, la Brasov, in Piata Sfatului, si va fi pentru prima oara in Romania cand se va juca pe un teren de sticla montat in aer liber. Urmeaza Bucuresti, 5-7 iulie, in foierul cinematografului Grand Cinema Digiplex din mall Baneasa Shopping City. Caravana se va incheia cu un eveniment la Constanta, 19-21 iulie in mall Maritimo Shopping Center.

Caravana vine cu premii totale in valoare de peste 10.000 de euro, alaturi de un spectacol cu lasere, lumini si artisti din industria muzicala romaneasca. Caravana de Squash este organizata de Asociatia de Squash, alaturi de We Play Brasov si West Side Constanta, cu sprijinul X-Lab Solutuions.

Brasov - Caravana Squash 2013

Caravana Squash ASB 2013 va fi in direct la GSPTV, partener media al evenimentului, alaturi de postul de radio Kiss FM, HotNews.ro si SapteSeri.