​Interes mare pentru partida dintre Lucian Bute si Jean Pascal: s-au vandut deja 15.000 de bilete pentru meciul de pe 25 mai, informeaza presa canadiana, citata de Mediafax. Confruntarea va avea loc la "Centre Bell" din Montreal.

Lucian ButeFoto: Hotnews

In doar cateva zile de la punerea in vanzare s-au dat deja aproximativ 15.000 de bilete. Informatia a fost confirmata de Jean Bedard, presedintele InterBox.

"Centre Bell" are o capacitate de 20.000 de locuri, iar organizatorii sunt siguri ca se va juca cu "casa inchisa". Meciul Lucian Bute vs Jean Pascal va fi transmis in direct de HBO, pe 25 mai 2013.

In varsta de 33 ani, Bute are in palmares 31 de victori (24 prin KO) si o infrangere. El si-a pierdut centura de campion mondial IBF la supermijlocie in mai 2012, cand a fost invins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic in repriza a cincea, intr-o gala desfasurata la Nottingham (Anglia).

Jean Pascal, pugilist de origine haitiana, are 30 de ani si este fost campion mondial la semigrea (versiunea WBC). Canadianul a inregistrat in cariera sa 27 victorii (16 inainte de limita), 2 infrangeri si 1 egal.