Politia sud-africana a anuntat ca a gasit o bata de baseball plina de sange in locuinta lui Oscar Pistorius. Sportivul (multiplu campion paralimpic) a fost inculpat pentru uciderea iubitei sale Reeva, informeaza City Press, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Bata era plina de sange, criminalistii vor spune despre ce este vorba", a declarat o sursa apropiata anchetei, care a mentionat ca Reeva avea capul "zdrobit", sustine Mediafax.

Ipotezele politiei:

Pistorius si-ar fi agresat iubita cu bata, Reeva ar fi utilizat-o pentru a se apara sau sportivul s-a folosit de bata pentru a sparge usa de la baia in care tanara s-a refugiat.

Conform City Press, Pistorius nu a chemat nici politia nici ambulanta dupa cele intamplate, primul anuntat fiind tatal sau.

Conform vecinilor sportivului, Osar si Reeva s-ar fi certat foarte tare miercuri seara, fiind nevoie de interventia gardienilor de la domeniul unde locuia Pistorius.

In urmatoarea perioada, lui Pistorius i se va recolta sange pentru a se vedea daca a luat droguri sau steroizi.

Oscar Pistorius a fost inculpat pentru uciderea prietenei sale, dupa ce a impuscat-o mortal pe aceasta in noaptea de miercuri spre joi.