Carl Froch si-a pastrat titlul de campion mondial IBF (categoria supermijlocie), dupa ce l-a invins pe Yusaf Mack. Lucian Bute a urmarit meciul britanicului, despre care spune ca este pe val. "Froch a fost mai puternic ca niciodata, fizic si mental. Face si greseli, dar daca stai la bataie cu el e greu de invins", a precizat Bute.

Lucian Bute Foto: Hotnews

"A fost un meci de antrenament, era de asteptat sa se incheie asa pentru ca Mack e un boxer de numai 2-3 reprize. Dar asta nu-i scade din merite lui Froch. Mi s-a parut mai increzator si mai puternic ca niciodata. Puternic fizic si mental, se vede ca a crescut de la meci la meci. Face si greseli, dar daca stai la bataie cu el e greu de invins.

Meciul va fi sigur. Fie imediat, in martie, fie in vara anului viitor. Depinde de negocieri, depinde de IBF si de challengerul obligatoriu. Asii sunt acum la Froch, isi permite sa faca declaratii. El oricum vorbea mult si inainte. De un lucru sunt sigur, pot sa-l bat folosind atuurile mele, viteza, tehnica si inteligenta", a declarat Lucian Bute pentru Prosport.

Carl Froch este obligat, conform regulamentului, ca in termen de 90 de zile sa aranjeze un meci cu challangerul obligatoriu, canadianul Adonis Stevenson. Froch nu ar dori insa sa-l intalnesca pe Adonis, ci pe Lucian Bute (ar avea o bursa substantiala impotriva romanului).

Boxerul britanic Carl Froch si-a pastrat titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins prin KO in runda a treia pe americanul Yusaf Mack, sambata seara, intr-o gala profesionista desfasurata la Nottingham (Marea Britanie).