​Lucian Bute nu a impresionat in fata rusului Denis Gracev (victorie la puncte), iar presa canadiana a speculat imediat momentul: "Nu credem ca este pregatit pentru un meci cu Froch". "Mister KO" a recunoscut ca mai are multe de pus la punct, dar a precizat ca va fi gata pentru lupta revansa cu Carl Froch.

Lucian ButeFoto: Hotnews

"Sunt foarte fericit pentru performanta mea. A fost un meci destul de greu, am avut în fata un adversar valoros, care a facut tot timpul pasul inainte, a fost agresiv. Au fost momente bune si momente mai putin bune, dar cred ca e o victorie muncita si frumoasa. Am aratat ca dupa infrangerea grea, din luna mai, Lucian Bute s-a intors increzator in ring.

Meciul era intr-adevar foarte important pentru mine. Daca as fi pierdut, era greu sa ma mai ridic, iar revansa cu Carl Froch era imposibila. Dar acum sunt fericit, am capatat incredere si experienta. A fost un meci in 12 reprize, foarte bun pentru mine.

Inca din luna mai, dupa ce am pierdut, am declarat ca-mi doresc revansa. Froch are si el meci pe 17 noiembrie, important e sa castige. Apoi ne asezam la masa tratativelor. Mai sunt multe de pus la punct in tactica mea, in pregatire. Astept acest meci, mi-l doresc, vreau sa arat care este adevaratul Bute. Sper din tot sufletul sa aiba loc, v-am mai spus, el mai are meci pe 17, trebuie sa castige, pentru ca daca pierde, ce rost mai are revansa? Asa stateau lucrurile si in cazul meu, daca pierdeam", a declarat Lucian Bute intr-un interviu pentru gsp.ro.

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, in meciul de box desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute devine astfel detinator al centurii NABF la categoria semigrea.