​Invins in ultima partida de Carl Froch (prin KO), Lucian Bute promite ca va arata impotriva lui Denis Gracev ca nu este un pugilist terminat. "Voi reveni mai bun ca niciodata. Voi dovedi asta in meciul cu Gracev. Am trecut prin momente grele, am fost la pamant, dar m-am ridicat", a precizat cel supranumit "Mister KO".

Lucian ButeFoto: Hotnews

"Am trecut prin momente grele. Am fost la pamant, dar m-am ridicat. Unii pot gandi ca sunt terminat, dar pot sa ii asigur ca Lucian Bute nu este terminat. Voi dovedi asta sambata si voi reveni mai bun ca niciodata", a declarat Lucian Bute, conform journaldequebec.com, citat de Mediafax.

"Am incredere deplina in elevul meu si ceea ce face el cere curaj. A facut aproape 80 de runde de meci la antrenamente, cu un adversar mare si foarte puternic fizic (Andrew Gardiner). Grachev va dori sa loveasca tare si sa il trimita pe Lucian in infern. Depinde de boxerul meu sa se faca respectat" - Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian Bute.

"Inainte de acest meci mi se spunea «Piratul». S-a terminat. Vreau sa va cer ceva, dragi jurnalisti: spuneti-mi «Fiul lui Drago». Este prima data cand imi apar centura NABF la categoria semigrea. Nu a fost usor sa o obtin si nu o voi ceda" - Denis Grachev, adversarul lui Bute.

Lucian Bute il va intalni pe Denis Grachev la Centre Bell din Montreal, duminica, de la ora 04.00.

Denis Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea si mai practica si kickboxing, unde are un bilant de 17 victorii si doua infrangeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti pe 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea.