Lucian Bute a semnat un nou contract cu Interbox, intelegerea fiind valabila pentru urmatoarele trei meciuri ale pugilistului roman. "Bute trebuie sa invete sa aiba incredere in cei care-l inconjoara si sa se concentreze la meciuri si la adversari", a declarat Jean Bedard, presedintele Interbox.

Lucian Bute Foto: Hotnews

Din 2010 (de cand a expirat ultima intelegere dintre Bute si Interbox), cele doua parti s-au inteles doar pe baza unui contract verbal.

"De la infrangerea din mai, am fost fortati sa reconsideram anumite aspecte. Cred ca e important sa-i spunem lui Lucian ca suntem alaturi de el. Am decis, de comun acord, sa semnam un contract pentru urmatoarele trei partide. Lucian este un perfectionist si se ocupa de toate detaliile legate de luptele sale. El trebuie sa invete sa aiba incredere in cei care-l inconjoara si sa se concentreze la meciuri si la adversari. Intre timp, noi cei de la Interbox, ne ocupam de partea administrativa si de promovare a evenimentelor", a declarat Jean Bedard, presedintele Interbox, pentru presa canadiana, conform Mediafax.

"Cand esti campion, toate lucrurile merg bine de la o lupta la alta. Apoi, aceasta infrangere a durut, dar ceea ce am facut in aceasta vara este foarte pozitiv. Am avut un exces de incredere si am neglijat lucrurile importante. S-a presupus ca Lucian era foarte bine concentrat, dar apoi ne-am dat seama ca el se ocupa de alte lucruri de care nu trebuia sa se ocupe", a completat Bedard.

"Lucian, la 32 de ani, nu mai este in pozitia unui boxer tanar, care isi permite sa piarda doi-trei ani pentru a reveni in frunte. Trebuie sa obtinem raspunsurile din aceasta lupta. Gracev este un adversar periculos, care va incerca sa reproduca o parte din ceea ce Lucian a suferit in Anglia. Daca totul decurge cum trebuie, speram la o revansa a meciului cu Froch", a adaugat Bedard.

Gala in care Lucian Bute il va intalni pe rusul Denis Grachev va fi in direct pe Dolcesport si Money TV, duminica, 4 noiembrie, de la 04.00. Acesta va fi primul meci al lui "Mister KO" dupa infrangerea suferita in fata lui Carl Froch.

Lucian Bute (30-1, 24 KO)

Denis Grachev (12-0-1, 8 KO).